Zelfgemaakte Indiase kaas gemarineerd met gekruid beslag en vervolgens gefrituurd.
In de kleinoven gegrilde kippenvleugels gemarineerd in een pittig gekruide saus.
Zelfgemaakte Indiase kaas, kip en onion bhaji gemarineerd met gekruid beslag en vervolgens gefrituurd.
De bekende Indiase gegrilde rode kip! In de kleioven gegrilde kippenbout gemarineerd in tandoori saus.
Aan de spies gegrild rolletje kipgehakt gekruid met knoflook, gember, ui en koriander.
Gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd in een speciale knoflooksaus.
Gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd in een speciale mint en koriandersaus.
Combinatie van Tandoori grills (Chicken, King Prawn, Seekh Kebab, Lam en Chicken Tikka)
Bijzondere Indiase Basmati saffraan rijst met als basis: kruiden, amandelen, cashewnoten, rozijnen en kardemom Alle Biryanis worden geserveerd met komkommer Raita.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati saffraan pulao rijst of nan.
Meest populaire Indiase kipgerecht met gegrilde kip gemarineerd in Indiase kruiden, bereid in een romige saus met cashewnoten, amandelen en rozijnen.
CURRY gerechten zijn bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen.
TIKKA MASALA gerechten zijn eerst gemarineerd, daarna in de kleioven gegrild en vervolgens klaargemaakt met paprika en Indiase kruiden
KORMA gerechten zijn bereid met een mild gekruide, zachte, romige saus met kokos.
SAAG is de Indiase benaming voor spinazie. Saag wordt gebruikt in deze kip- en lamsgerechten in combinatie met verse tomaat en currysaus.
MADRAS curries, de naam zegt het al: deze gerechten zijn bereid volgens een unieke recept uit Zuid India. Een pittig gerecht op smaak gebracht met citroen en groene pepers.
VINDALOO is een hele pittige saus met gemalen Indiase garam masala, een bijzonder mengsel van specerijen, knoflook, gember en tomaat.
CHILI gerechten zijn bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen en chilisaus.
Alle Vegetarische hoofdgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati saffraan pulao rijst of nan.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in gekruide spinazie, ui, tomaat, gember en knoflook.
SPECIAAL = EXTRA EI EN NAN BROOD VOOR EEN MEERPRIJS VAN 1 EURO
Heerlijk vers brood uit de Indiase kleioven
roti wordt geserveerd met aardappel en kousband en Surinaams Rotiplaat (pancake) Specaal: Extra vlees. extra kausband en een kerrie ei erbij.
wordt geserveerd met kousband, zuur en tomaat.
wordt geserveerd met kousband, zuur en tomaat.
wordt geserveerd met kousband, zuur en tomaat.
Maandmenu (voor 2 personen)
Voorgerecht - 8 hot chicken wings Hoofdgerecht - Tandoori chicken tikka (gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd In tandoorisaus) - Lamb jhal frezi (Indiase currysaus In combinatie met ui, tomaat en paprika) - Mix vegetable (vers gemengde groenten met droge en verse Indiase kruiden) - Inclusief twee bakjes rijst en een nan Nagerecht - Gulab jamun
Driegangen Week Menu (Voor 1 persoon)
Voorgerecht >Chicken Pakora (Kipfilet gemarineerd met gekruid beslag en vervolgens gefrituurd) Hoofdgerecht >Butter Chicken (Meest populaire Indiase kipgerecht met gegrilde kip gemarineerd met indiase kruiden, bereid in een romige saus met cashewnoten, amandelen en rozijnen) Inclusief 1 bakje rijst Nagerecht >Gulab Jamun (Zachte gefrituurde deegballetjes in een zoete suikersiroop) Van 25,50,- Nu voor 20,-