Gefrituurde uienringen in gekruid kikkererwtenmeel.
Pasteitjes gevuld met lichtgekruide aardappels en doperwten.
Pasteitjes gevuld met heerlijk gekruid lamsgehakt.
Zelfgemaakte Indiase kaas gemarineerd met gekruid beslag en vervolgens gefrituurd.
Kipfilét gemarineerd met gekruid beslag en vervolgens gefrituurd.
Gegrilde stukjes kipfilet met uien, komkommer en tomaat
In de kleinoven gegrilde kippenvleugels gemarineerd in een pittig gekruide saus.
Zelfgemaakte Indiase kaas, kip en onion bhaji gemarineerd met gekruid beslag en vervolgens gefrituurd.
Knapperig linzenbrood met komijn zaadjes
De bekende Indiase gegrilde rode kip! In de kleioven gegrilde kippenbout gemarineerd in tandoori saus.
Aan de spies gegrild rolletje kipgehakt gekruid met knoflook, gember, ui en koriander.
Gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd in een speciale knoflooksaus.
Gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd in tandoori saus .
Gegrilde stukjes lamsvlees gemarineerd in Indiase kruiden,
Gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd in een speciale mint en koriandersaus.
Combinatie van Tandoori grills (Chicken, King Prawn, Seekh Kebab, Lam en Chicken Tikka)
Gegrilde grote garnalen gemarineerd in citroensap, tandoori saus, knoflook en koriander.
Bijzondere Indiase Basmati saffraan rijst met als basis: kruiden, amandelen, cashewnoten, rozijnen en kardemom Alle Biryani’s worden geserveerd met komkommer Raita.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati saffraan pulao rijst of nan.
Meest populaire Indiase kipgerecht met gegrilde kip gemarineerd in Indiase kruiden, bereid in een romige saus met cashewnoten, amandelen en rozijnen.
CURRY gerechten zijn bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen.
TIKKA MASALA gerechten zijn eerst gemarineerd, daarna in de kleioven gegrild en vervolgens klaargemaakt met paprika en Indiase kruiden
KORMA gerechten zijn bereid met een mild gekruide, zachte, romige saus met kokos.
SAAG is de Indiase benaming voor spinazie. Saag wordt gebruikt in deze kip- en lamsgerechten in combinatie met verse tomaat en currysaus.
MADRAS curries, de naam zegt het al: deze gerechten zijn bereid volgens een unieke recept uit Zuid India. Een pittig gerecht op smaak gebracht met citroen en groene pepers.
VINDALOO is een hele pittige saus met gemalen Indiase garam masala, een bijzonder mengsel van specerijen, knoflook, gember en tomaat.
CHILI gerechten zijn bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen en chilisaus.
Alle Vegetarische hoofdgerechten worden geserveerd met Indiase Basmati saffraan pulao rijst of nan.
Een heerlijke Noord Indiase recept met goed gekruide kikkererwten.
Aardappels en bloemkool bereid met verse Indiase kruiden.
Aardappels en paprika bereid met uien verse Indiase kruiden.
Aardappels bereid met uien, yoghurt en verse Indiase kruiden.
Zelfgemaakte Indiase kaas en doperwten bereid met verse Indiase kruiden.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in gekruide spinazie, ui, tomaat, gember en knoflook.
Aardappels bereid in gekruide spinazie, ui, tomaat, gember en knoflook.
Vers gemengde groenten met droge en verse Indiase kruiden.
Linzen bereid met roomboter, ui, knoflook, gember en koriander.
Verse Okra gesauteerd met ui, tomaat, gember en knoflook.
Champignons bereid paprika en uien in een gemengde kerrie kruiden saus.
Geroosterde aubergine met rode ui, tomaat, groene koriander en kruiden.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in rijke roomsaus.
Verse groenten bereid in een mild gekruide, zachte, romige saus met kokos.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid met verse tomaat en koriander en zijn rijk aan Indiase specerijen en chilisaus.
SPECIAAL = EXTRA EI EN NAN BROOD VOOR EEN MEERPRIJS VAN 1 EURO
Kipfilet
Lamsvlees met spinazie
Kipfilet met spinazie
Keuze uit: Geen of Speciaal.
Aardappel met spinazie
Indiase kaas met spinazie
Gehakt balletjes
Keuze uit: Geen of Speciaal.
Heerlijk vers brood uit de Indiase kleioven
Plat brood bereid met boter.
Indiaas bruin brood uit de kleioven.
Indiaas brood uit de kleioven.
Surinaams brood gevuld met linzen.
Nan gevuld met lamsgehakt.
Nan gevuld met gekruide groente
Nan gevuld met zelfgemaakte Indiase kaas.
Nan met boter.
Nan met kruiden en knoflook.
Nan gevuld met uien.
Nan gevuld met amandelen, kokos, rozijnen, cashewnoten en suiker.
roti wordt geserveerd met aardappel en kousband en Surinaams Rotiplaat (pancake) Specaal: Extra vlees. extra kausband en een kerrie ei erbij.
wordt geserveerd met kousband, zuur en tomaat.
wordt geserveerd met kousband, zuur en tomaat.
wordt geserveerd met kousband, zuur en tomaat.
Stukjes komkommer in gekruide yoghurt.
Indiase rijst pudding met cashewnoten, amandelen en rozijnen.
Indiase roomijs met pistache (zelf gemaakt)
Maandmenu (voor 2 personen)
Voorgerecht - 8 hot chicken wings Hoofdgerecht - Tandoori chicken tikka (gegrilde stukjes malse kipfilet gemarineerd In tandoorisaus) - Lamb jhal frezi (Indiase currysaus In combinatie met ui, tomaat en paprika) - Mix vegetable (vers gemengde groenten met droge en verse Indiase kruiden) - Inclusief twee bakjes rijst en een nan Nagerecht - Gulab jamun